top of page
servlet-1.jpg

Tailormade danskledij, dansschoenen en accessoires voor professionele dansers en dansliefhebbers

GR Dance Europe

U kent vast het spreekwoord “ De kleren maken de man.” Wie netjes gekleed is, maakt een goede indruk.

Dat geldt ook in de professionele danswereld. Een beroepsdanser besteedt veel aandacht aan de keuze van zijn dansoutfit omwille van esthetische redenen. Maar het functionele aspect is minstens even belangrijk. Vloeiende stoffen die als een tweede huid over het lichaam vallen, laten de dansers toe om soepel te bewegen en maken van elke beweging een sierlijk samenspel.

GR Dance Europe is hét adres voor op maat gemaakte danskledij voor professionele latin en ballroomdansers én hobbydansers (mannen, vrouwen én kinderen). Wij bespreken uw wensen van naaldje tot draadje, maken een eerste schets en laten uw dansoutfit vervolgens maken in gespecialiseerde confectieateliers.

Daarnaast kunt u ook uw keuze maken uit onze uitgebreide catalogus van latin en ballroom dansschoenen, kledij en bijpassende acccessoires.

GR Dance Europe
Webshop

Bovendien zorgen wij ervoor dat het plaatje helemaal àf is. Ons bedrijf organiseert geregeld workshops over haarstijl en make-up. Zaakvoerster Olivia weet uit ervaring hoe je als danseres kan scoren met een sprekende make-up, hoeveel comfort een goed zittend kapsel op de dansvloer biedt. Zij leert u eveneens om een perfecte harmonie te creëren tussen uw dansoutfit en uw présence. En dat loont op een danscompetitie.

Een internationale danscompetitie in het vooruitzicht?

Maak een afspraak bij GR Dance Europe om uw dansoutfit te bestellen en om uw kapsel en make-up te bespreken.

bottom of page